بستن پروژه‌های دیگر بصورت همزمان ‌توی فتوشاپ

Close-Others

بستن پروژه‌های دیگر بصورت همزمان ‌توی فتوشاپ

 دانلود

 نشان کردن

مدرس
ارسلان عیوض زاده

در بعضی از پروژه‌های فتوشاپی گاهی اوقات پیش‌میاد که Document های زیادی باز می‌شه. مثلاً زمانی که چند عکس برای ویرایش توی نرم‌افزار باز می‌کنیم و بعد از ادیت می‌خوایم از بین اونا یکی رو انتخاب کنیم. یا یک پروژه‌ی اصلی داریم و از بقیه‌، اجزایی به یک Document اضافه می‌کنیم. توی این مواقع یا مواردی مشابه، مدیریت Documentها کمی سخت می‌شه. تصور کنید ۱۴ سند در پروژه‌ی فتوشاپیمون داریم و فقط یکی از اونارو نیاز داریم پس شروع به بستن ۱۳ صفحه‌ی دیگه با کلیک روی ایکون Close هر کدوم می‌کنیم. این کار، اگر تعداد صفحه‌ها زیاد باشه یا در طول روز زیاد تکرار بشه، می‌تونه کسل‌کننده باشه. به همین دلیل در نسخه‌ی جدید نرم‌افزار فتوشاپ گزینه‌ی جدیدی اضافه شده که با یک دکمه به هدفمون برسیم.

توی این آموزش ساعت‌شنی یاد می‌گیریم که به سرعت، پروژه‌هایی که لازم نداریم رو ببندیم و فقط پروژه‌ای که می‌خوایم رو باز نگه داریم.‌‎

  • ابتدا نرم‌افزار فتوشاپ رو باز می‌کنیم.
  • اگر چند پروژه در حالت باز و ویرایش شده داریم و فقط نیاز داریم یک پروژه باز باشه و باقی پروژه‌ها بسته بشن، روی پروژه‌ی مد نظرمون قرار می‌گیریم.
  • از منوی File روی گزینه‌یClose Others کلیک می‌کنیم.
  • همانطور که می‌بینیم تمام پروژه‌ها به غیر از پروژه‌ای که در اون قرار داریم بسته می‌شه.

 

File> Close Others

آموزش‌های دیگر

حفاظت شده: دوره‌ی همزمان فتومونتاژ و کامپوزیت در فتوشاپ – جلسه‌ی اول

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده...

حفاظت شده: دوره‌ی همزمان فتومونتاژ و کامپوزیت در فتوشاپ – جلسه‌ی هفتم

هیچ چکیده‌ای موجود نیست زیرا‌این یک نوشته حفاظت شده...

نظر بدهید