نحوهی ایجاد ترنزیشن luma fade در پریمیر
مدرس: سهیل طاهری
در پریمیر ترنزیشنهای زیادی وجود داره، امکاناتی هم در این نرمافزار هست که به ما کمک میکنه بتونیم ترنزیشنهایی رو خلق کنیم. بعضی از همین ترنزیشنها با یه سرچ ساده توی گوگل پیدا میشن.
وقتی دو نما داریم و میخوایم از یکی به اون یکی بریم یا ساده این کارو انجام میدیم یا با افکتی این اتفاق رو رقم میزنیم.
توی تمام نرمافزارهای تدوین از جمله پریمیر وقتی دو ویدیو کنار هم گذاشته میشن به طور پیشفرض کات ساده دیده میشود اما زمانی که بخوایم این انتقال متفاوتتر باشه، باید سراغ ترنزیشنهای متفاوتی بریم. یکی از این ترنزیشنها، ترنزیشن luma fade که خیلی میتونه فضای تصویرمون رو هنرمندانه بکنه اما همونقدر هم قدرت خراب کردن پروژمون رو داره. این ترنزیشن یک ترکیب خلاقانه و لایهای از دو کلیپ ویدیویی ایجاد میکنه و در نتیجه یه لحظهی مشخص در انتقال ویدیو ایجاد میشه که توی اون برشهای مختلف هر دو کلیپ به طور همزمان دیده میشه. luma fade همه جا نباید استفاده بشه؛ زمان و پلانهایی که بینشون قرار میگیره بسیار مهمه. و این به خلاقیت شما بستگی داره که کجا استفاده بشه. مثلاً تصور کنید مادری خوشحال با فرزندش داره راه میره و رنگ دامن اون آبیه و نمای بعدی که داریم نمایی از یک دریای آبیه اگر اینجا از این ترنزیشن استفاده بشه همزمان با جذابیت بصری میتونه استعارهای هم از این باشه که دامن آن مادر مثل دریایی از مهربانیست چون در لحظهای هم دریا و هم مادر دیده میشن.در این آموزش ساعتشنی باهم نحوهی ایجاد ترنزیشن luma fade یاد میگیریم.
- نرمافزار پریمیر رو باز میکنیم.
- دو پلان وارد نرمافزار میکنیم.
- پلان دوم رو به لاین بالایی منتقل میکنیم و چند فریم به عقب میکشیم.
- فاصلهی مشترک دو پلان رو بوسیلهی کلید میانبر Ctrl+Kکات میزنیم.
- از منوی Effectعبارت Gradientجستوجو و روی پلان خودمون اعمال میکنیم.
- از منوی Effect Control، Cursorرو به ابتدا میکشیم و Transition Completionرو فعال کرده و در ابتدا میزان اون رو ۱۰۰، و در انتها میزان اون رو صفر وارد میکنیم.
- تیک گزینهی Invert Gradientرا فعال میکنیم.
Effect>Gradient Wipe>Effect Control> Transition Completion
نظری ثبت نشده است.