چگونه در پریمیر سریع رندر بگیریم
مدرس: سهیل طاهری
تمام کارها انجام شده، کاتها خورده، افکتها اعمال شده و موزیک و فایلهای صوتی هم روی ویدیو نشسته اما هنوز نمیشه فایل رو جایی به نمایش گذاشت یا برای کسی فرستاد. دقیقاً اینجاست که باید به سراغ رندرگیری (Rendering) بریم. رندرگیری یا خروجی گرفتن از فایلها به معنای پردازش و یکپارچهسازی تمام اتفاقاتیه که ما توی پروژه رقم زدیم. عمدتاً این فرآیند بین ویرایشهای نهایی و تحویل پروژه اتفاق میوفته و چالشها و مسایل خودش رو داره.
در پروژههای سمعی و بصری خیلی وقتا پیش میاد که تدوین تموم شده اما تا قبل از انجام رندرگیری، کسی نمیتونه کار رو تحویل بده! به همین خاطر افزایش سرعت این کار با حفظ کیفیت بالای فایل همیشه جزو دغدغههای تدوینگرها و مهندسین سازندهی برنامههای تدوینی بوده و هست.
بسته به میزان پیچیدگی پروژه، رندرگیری میتونه از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشه. نرمافزار پریمیر با وجود عملکرد مناسب و راحتیِ استفاده در خروجی گرفتن، کمی کندتر از نرمافزارهای مشابه خودشه اما مهندسان ادوبی ترفندهایی رو ارایه دادن تا با استفاده از اونا روند بسیار سریعتری رو داشته باشیم.
توی این آموزش ساعتشنی میخوایم دو روشی که به رندرگیری سریع ما کمک میکنن رو بررسی کنیم. یکی اینکه به رنگهای تایملاین (Timeline) دقت کنیم چون هر رنگی مشخصکنندهی مفهومیه. مثلاً اونایی که به رنگ سبزن به این معناست که یکبار رندر شدن پس نیازی نیست دوباره زمان بذاریم و اونارو رندر بگیریم. دومین نکته دربارهی چینش فوتیجهاست که اگر مطابق ویدیو لازم نباشه تا بصورت لایهای (Layer Base) چیده بشن و اونا رو خطی در یک تایملاین (Timeline) قرار بدیم میتونه در تسریع فرآیند رندرگیری مؤثر باشه.
- نرمافزار پریمیر رو باز میکنیم.
- در هنگام رندرگیری میتونیم از گزینهی Use Preview استفاده کنیم تا نرمافزار از قسمتهایی که از قبل رندر شده استفاده کنه و زمان مجدد برای رندر کردن اونا صرف نکنه.
- زمانی که ضرورتی برای چینش پلانها بصورت Layer Base وجود نداره میتونیم اونها رو بصورت خطی در Timeline قرار بدیم.
نظری ثبت نشده است.